Pompoensoep met pesto

Pompoensoep met pesto: lekker, vernieuwend en heel gemakkelijk te bereiden. Wij helpen je graag een handje! Eet smakelijk!

Download recept

Broodjes Surinaamse Worst

Broodje Knakworst maar dan net even anders.

Download recept

Pastasaus met Knakworstjes

Een lekkere en makkelijke pastasaus.

Download recept

Spinaziesoep

Een heerlijke soep die je hoogstwaarschijnlijk niet zelf zomaar had bedacht. De groene groenten, die ruimschoots aanwezig zijn in deze heerlijke soep, zorgen ervoor dat je naast een lekkere soep, óók kiest voor een verantwoorde soep. De blauwschimmelkaas geeft de romige finishing touch! Download het recept en koken maar. Eet smakelijk!

Download recept

Mexicaanse stoofschotel met zwarte bonen

Hoe nederlands Struik ook is, de gerechten die je ermee kunt bereiden zijn ook behoorlijk internationaal van aard. Neem bijvoorbeeld deze stoofschotel, een typisch mexicaans gerecht bereid met heerlijke krachtbouillon van Struik. Eet smakelijk!

Download recept

Bloemkoolsoep

Een keer wat anders dan anders, maar wél helemaal zelf gemaakt. De bloemkoolsoep, onder andere gevuld met aardappeldobbeltjes, garnalen en tomaat: geheid dat je hier de show mee steelt als je deze opdient als voorgerechtje! Eet smakelijk!

Download recept

Kip-champignonragout

De ragout van Struik is erg lekker, maar je kunt het natuurlijk ook zelf maken! Wij geven je graag de handvatten om een kip-champignonragout te maken. Heel lekker om te serveren met rijst en sperziebonen. Eet smakelijk!

Download recept

Courgette-crèmesoep met gorgonzola

Dat je met courgette een lekker soep kan maken is inmiddels bij velen al wel bekend. Maar wist je al dat courgette en gorgonzola heel erg goed samen gaan? Wij hebben er een heerlijke crèmesoep mee gemaakt. Download hieronder het receptje en maak het zelf ook! Eet smakelijk!

Download recept

Pompoen Appelsoep

Superfoods zijn tegenwoordig hipper dan hip. Maar wist je al dat pompoen een superfood is van eigen bodem? Pompoen is supergezond en zit vol met Vitamine A. Je kunt met deze groente eindeloos variëren, daarom doen wij dat ook. We hebben een heerlijk recept met pompoen en appels voor je gemaakt en het is niet eens moeilijk! Eet smakelijk!

Download recept

Risotto met paddenstoelen

Een traditionele italiaanse risotto is met de krachtbouillon van Struik in een handomdraai gemaakt. Er bestaan verschillende varianten risotto, maar wij gaan hier voor de Risotto ai Funghi. Je kunt hem zo smeuig en romig maken als je zelf wilt. Eet smakelijk! 

Download recept